Disclaimer og ansvar

På veganskeprodukter.dk deler vi informationer om veganske produkter. Vi fremhæver udvalgte veganske produkter og forhandlere af produkterne. Det er ikke alle produkter, vi tester, før vi skriver om dem. I så fald fremgår det tydeligt, hvis vi har testet et produkt. 

Hvor får vi informationerne fra?

Informationer, som du finder på siden, henter vi fra relevante hjemmesider. Derfor kan du støde på links til de kilder, som har inspireret os til at skrive en guide eller artikel. Vi benytter også informationer om produkter, som vi finder hos forhandlerne. 

Ikke journalister, læger eller ernæringseksperter

Teamet på veganskeprodukter.dk er ikke journalister, og heller ikke uddannede læger, kostvejledere, ernæringseksperter eller lign.. De informationer, som du finder på veganskeprodukter.dk, erstatter ikke faglig og professionel viden.

Annoncelinks på siden

Der henvises til forskellige forhandlere af veganske produkter via annoncelinks. Hvis du køber et produkt, efter at have trykket på et annoncelink, kan veganskeprodukter.dk modtage en procentdel af beløbet. Det koster ikke dig noget ekstra at købe et produkt, når du klikker på et annoncelink her på siden.

Vi tager ikke ansvar for forhandlere eller produkter, som vi henviser til her på siden. Herunder priser, kvalitet, fragtmuligheder og rabatter mv. som eventuelt fremgår af veganskeprodukter.dk. Vi vil i stedet opfordre dig til at læse den enkelte forhandlers købsbetingelser og produktbeskrivelsen, inden du bestiller et produkt.

Kosttilskud og vitaminer

Vi henviser til vegansk kosttilskud og vitaminer. Vi tager ikke ansvar for brug af kosttilskud eller vitaminer, og vi vejleder ikke herom. Vi tager forbehold for fejl i informationer oplyst på siden, det kan eksempelvis være indholdet i produkterne. Hvis du er i tvivl om brug af et produkt, kontakt en faglig person omkring kostsupplementer, vitaminer, kosttilskud mv. 

Pligtekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.

Din kost er dit ansvar

Hvad du spiser, og hvordan du spiser, tager vi hverken ansvar for eller blander os i. Kontakt en læge eller kostvejleder, hvis du har spørgsmål til kostsammensætning eller ønsker anden rådgivning.

Veganskeprodukter.dk tager ikke ansvar for positive eller negative oplevelser ved brug af informationer fundet på siden.

Fejl i tekster og informationer

Vi tager forbehold for, at der kan være fejl i informationer, herunder produktbeskrivelser og tekster på veganskeprodukter.dk. Vi finder produkter og krydstjekker informationer om dem på flere hjemmesider, inden vi skriver om et produkt. Sker det at vi skriver, at et produkt er vegansk, men at det ikke er tilfældet, så tager vi ikke ansvar for det. Vi forsøger efter bedste evne at finde 100% veganske produkter, da vi ønsker og sætter en ære i at finde produkter, som er veganske, til gavn for dig der læser med her på siden.

Hvis du oplever fejl eller mangler, som vedrører informationer på veganskeprodukter.dk, er du meget velkommen til at gøre os opmærksomme på det.

Send en mail til info (at) veganskeprodukter.dk