spinat veganske produkter plantebaseret kost vegansk mad veganske valg

OM VEGANSKEPRODUKTER.DK

Velkommen til bloggen om veganske produkter.

Bag siden befinder sig 2 plantespisere, der elsker at finde og dele spændende viden om det veganske produktmarked i Danmark. Vores mission er at blive ved med at opsøge relevante informationer om veganske produkter og dele, hvad vi finder frem til her på bloggen. Du får indblik i, hvad der rører sig på det veganske marked og et godt overblik over veganske varer, som er tilgængelige for dig i onlinebutikkerne. 

Der sker masse nye tiltag på det veganske produktmarked, og muligheden for at tilvælge veganske alternativer, bliver større. Vi glædes over denne mulighed, så vi kan få fingrene i flere veganske produkter. Særligt er vi begejstrede over de danskproducerede veganske produkter. I Danmark finder du veganske produkter fra eksempelvis Naturli, som producerer plantedrikke, smørbart, mayonnaise og meget mere.

Er du interesseret i at læse om en vegansk livsstil og få konkret viden om veganisme, er det et godt sted at starte på siden, Vegan Society. Herhjemme er gode og relevante informationskilder, Danmarks Veganske Forening (VF) og Dansk Vegetarisk Forening (DVF).

På veganskeprodukter.dk gør vi meget ud af at udvælge og fremvise produkter, som klassificeres “veganske”. Det gør vi efter bedste evne ud fra de informationer, vi indsamler om forhandleren og produktet (læs disclaimer og ansvar). Vi tager forbehold for, hvis et produkt er forbigået vores falkeblik, og ikke lever op til den veganske definition. Er dette tilfældet må du meget gerne kontakte os på info (at) veganskeprodukter.dk

Mere vegansk læsning