COOKIE OG PRIVATLIVSPOLITIK

Ved dit besøg på webstedet veganskeprodukter.dk, indsamles der oplysninger om dig. Det er oplysninger, som anvendes til at tilpasse og forbedre indholdet og eventuelt annoncer på siden. Ønsker du ikke, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du forlade webstedet veganskeprodukter.dk med det samme. I forbindelse med, at du forlader webstedet, kan du slette dine cookies.

På webstedet http://minecookies.org/cookiehandtering/ finder du informationer omkring, hvordan du sletter dine cookies. I de næste afsnit uddyber vi, hvilke informationer som indsamles, formålet med indsamlingen og hvilke tredjepartnere, som har adgang til informationerne.

SLET COOKIES

Du kan finde oplysninger om, hvordan du blokerer og sletter cookies på følgende side: minecookies.org

Du skal være opmærksom på, når du blokerer eller sletter cookies, vil nogle hjemmesider ikke fungere optimalt.

HVAD ER EN COOKIE/COOKIES?

Cookies er små tekstfiler der lægges på den telefon, laptop, maskine eller lignende, som du benytter, når du tilgår nettet. Det er nemt at slette cookies og de indeholder ikke virus. Vil du slette dem, kan du se, hvordan det gøres i afsnittet “slet cookies”.

Generelt anvendes cookies, så de kan genkende dig, når du besøger en hjemmeside igen. En cookie kan for eksempel hjælpe med at huske varer i en indkøbskurv. Den kan levere anonyme data til 3. parts applikationer, det kan for eksempel være Google Analytics. Cookies kan være med til at gøre din browsing oplevelse bedre.

Skulle du ikke ønske at modtage cookies, så kan du benytte muligheden for at slå dem fra. Det kan eksempelvis ske i din browser. Du finder relevante informationer og læser mere om den danske lovgivning i forhold til cookies hos Erhvervsstyrelsen.

Denne side, veganskeprodukter.dk, benytter sig, som skrevet, også af cookies. Cookies hjælper os blandt andet til at give dig en bedre oplevelse ved dit besøg på webstedet.

PERSONLIGE DATA

Personoplysninger/persondata er data, der i et vis omfang, direkte eller indirekte kan føres tilbage til en person, som vil være dig. Eksempler på sådanne informationer om dig kan være: lokaliseringsdata, betalingsinformationer, IP-adresse, adresse, historik over færden på et website, varer du har kigget på, historik over køb eller information om websites.

På veganskeprodukter.dk indsamler vi de data, som vi har brug for. Det sker med henblik på at gøre siden relevant samt inspirere og mere målrettet. Når webstedet benyttes af dig, indsamles og behandles en række af sådanne informationer som nævnt. Eksempelvis kan det være alm. tilgang af indhold, hvis du deltager i en konkurrence eller undersøgelse, tilmelder dig nyhedsbrev, registrerer dig som abonnent eller bruger, foretager et køb via websites, øvrig brug af services eller benytter affiliate links.

På veganskeprodukter.dk indsamles og behandles typisk de her typer af informationer: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, dit IP-nummer samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, hvor du selv eksplicit giver samtykke hertil, og selv indtaster informationer, behandles følgende informationer: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger. Det vil typisk ske i forbindelse ved køb eller oprettelse af login.

HVORFOR INDSAMLER VI SÅDANNE OPLYSNINGER?

Oplysningerne indsamles af os, blandt andet med henblik på, at vi så kan skabe relevant indhold for brugeren af veganskeprodukter.dk. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, vise dig de annoncer, som med størst sandsynlighed, er relevante for dig samt levere services, som du har efterspurgt, eksempelvis fremsendelse af et nyhedsbrev. Desuden anvender vi oplysninger til optimering af vores indhold og services.

Vi indsamler en statisk over antal besøgende på siden, så vi eventuelt kan dokumentere det over for samarbejdspartnere. For at øge den tekniske funktionalitet på veganskeprodukter.dk, huskes nogle indstillinger. Til det formål benytter vi Google Analytic. Husk at du kan slå cookies fra via. http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at oplysninger om dig ulovligt eller hændeligt bliver slettet, fortabt, forringet, offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

HVOR LÆNGE ER PERIODEN FOR OPBEVARING AF DATA?

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. De slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden vil afhænge af karakteren af informationer og baggrund for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes. Men vi beholder og opbevarer ikke dine data længere end, hvad lovgivningen tillader.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Vælger du at benytte veganskeprodukter.dk deles informationer med 3-part, det gælder også Google Analytic. De data, som deles, vil være anonyme.

Data vedrørende dit brug af webstedet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn- og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparteren i det omfang, at disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, vi taler om, i afsnittene ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Herudover benytter vi en række tredjepartnere til behandling og opbevaring af data. Tredjepartnerne behandler udelukkende de oplysninger på vores vegne, og derfor må de ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, det kan være navn og e-mail m.v., vil kun ske, hvis du giver dit samtykke til det. Der vil kun blive anvendt databehandlere i EU eller lande, der giver dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

SAMARBEJDSPARTNERE

På veganskeprodukter.dk har vi en række samarbejder, der omfatter brug af reklame-links. Det er en måde, hvorpå vi genererer omsætning. Det betyder at vi blandt andet kan dække omkostninger ved siden veganskeprodukter.dk.

Det fungerer således med reklame-links, at vi præsenterer et produkt for dig, som vi synes om, og du kan så trykke på et link, og på den måde få mulighed for at købe produktet. Vælger du at købe produktet, vil det ikke koste dig mere, men vi får til gengæld en lille procentandel af salget. Køber du produkter via de links, som vi tydeligt angiver er reklamelinks, vil du, uden ekstra omkostning for dig, støtte os på veganskeprodukter.dk.

Hvis du køber et produkt, bliver vi selfølgelig glade, og så vi kan forsætte med at drive websiden. Det vil fremgå tydeligt altid, hvis der er tale om et reklamelink, så du, som bruger af veganskeprodukter.dk, ikke kommer i tvivl. Det samme gør sig gældende for sponsorerede indlæg på siden. Vi anbefaler kun leverandører eller produkter, som vi efter bedste evne, udvælger.

KLAGER OG INDSIGT

Du har altid ret til at dine data slettes, hvis det er det, som du ønsker. Du kan også altid få information omkring, hvordan dine data behandles. Hvis du vil det, så kontakt info ( at ) veganskeprodukter.dk. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, som vi behandler om dig. Til enhver tid kan du gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke omkring, at vi behandler oplysninger om dig. Skulle de oplysninger, som behandles om dig være forkerte, har du ret til, at de rettes eller slettes. Vil du klage over behandlingen af personoplysningerne, har du mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Har du spørgsmål til Cookies & Privatlivspolitik eller håndteringen af dine data, kan du henvende dig til info ( at ) veganskeprodukter.dk, Mærk din henvendelse med “Privatlivspolitik”.

Webstedet ejes og drives af:

Louise Olsen

For yderligere spørgsmål og henvendelser kan du benytte kontaktformularen på kontaktsiden.